Sodexo Elektronische Dienstencheques

Sodexo Elektronische Dienstencheques

Via Sodexo electronische dienstencheques bestellen kan op een vlotte en makkelijke manier! Indien u beslist om te werken met electronische dienstencheques zal het dienstenchequebedrijf waarop u beroep doet u op wekelijkse of maandelijkse basis factureren. U kan op het beveiligd platform van Sodexo (Soeasy) inloggen en de gefactureerde prestaties valideren of betwisten. Het aantal elektronische dienstencheques dat u betaalt komt overeen met het aantal gepresteerde uren van de poetshulp op die dag.

U kan per kalenderjaar 400 dienstencheques bestellen aan 9 euro en nog eens 100 aan 10 euro. Voor de eerste 155 dienstencheques krijgt u een belastingvoordeel van maar liefst 30%. Hierdoor zal u per gepresteerde prestatie van uw huishoudhulp slechts 6,30 euro per uur betalen. Deze dienstencheques kan u gebruiken voor verschillende activiteiten:

  • Was- en strijkwerk;
  • Poetsen van uw woning;
  • (Voor)bereiden van simpele maaltijden.

U bent helemaal overtuigd om via Sodexo electronische dienstencheques te bestellen? Aarzel dan niet om onderstaand contactformulier in te vullen! Een medewerker contacteert u zo spoedig mogelijk om u te helpen met uw aanvraag voor dienstencheques! U heeft ondertussen al dienstencheques? Wij zoeken samen met u naar de ideale huishoudhulp!

Contact