RVA-Dienstencheques

RVA Dienstencheques

U zocht op ‘RVA dienstencheques’ maar kreeg niet het gewenste zoekresultaat. Sinds 1 januari 2016 geeft Sodexo (vroeger Sodexho) de dienstencheques uit voor de verschillende gewesten (Vlaams gewest, Waals gewest en Brussels hoofdstedelijk gewest). De RVA heeft dus geen tussenkomst meer bij het bestellen en het gebruiken van de dienstencheques.

Aangezien u zocht op ‘RVA dienstencheques’ wil dit zeggen dat u interesse heeft om een huishoudhulp of poetshulp bij u te laten langskomen met de voordelen van de dienstencheques. Indien dit het geval is bent u op deze website aan het juist adres! Via het contactformulier dat u terug kan vinden op deze website wordt u rechtstreeks in contact gebracht met een dienstenchequebedrijf dat in uw regio actief is. Een medewerker zal u contacteren om een huishoudhulp bij te laten langskomen.

U dient nog dienstencheques te bestellen? De voordelen zijn heel eenvoudig:

  • Fiscaal voordelig (slechts een beperkt bedrag per dienstencheque);
  • Een sociaal statuut van de huishoudhulp die bij u langskomt (geen zwartwerk).

Verder heeft u de keuze tussen elektronische dienstencheques en papieren dienstencheques. Door te klikken op de door u gewenste dienstencheques hierboven komt u rechtstreeks op een website die u van A tot Z uitleg hoe u deze dienstencheques kan bestellen en hoe u deze kan gebruiken.

Aarzel dus niet om te starten met het gebruik van de dienstencheques! Indien u nog verdere vragen heeft of uw huishoudhulp meteen wenst aan te vragen vul dan het contactformulier in!

Contact